fbpx

Contact

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact op als u interesse of vragen heeft door het formulier hieronder in te vullen. Daarnaast kunt u ook mailen naar info@mcmouthaanmusic.nl, of bellen/WhatsAppen naar 0640943680. Verder ben ik ook te bereiken via de social media kanalen Facebook en Instagram.

(Let op bij het contactformulier, als u op enter drukt wordt het formulier automatisch al verstuurd.)
Gegevens

McMouthaan Music heeft een eigen studio/lesruimte in het pand van Piano Select.

Adres:
McMouthaan Music
H.A.Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht

0640943680
info@mcmouthaanmusic.nl
www.facebook.nl/mcmouthaanmusic
www.instagram.com/mcmouthaanmusic

KvK-nummer: 66788250
BTW-nummer: NL002388218B50

Privacyverklaring

Links

Piano Select Yamaha occasions
Sinds november 2018 werk ik samen met de pianowinkel Piano Select. Piano Select is gespecialiseerd in het importeren en reviseren van piano’s en vleugels. Zoals Yamaha U1/U3 piano’s of C-serie vleugels, Kawai piano’s of goedkope starters piano’s die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

Infinity Frame (audiovisuele producties)
Infinity Frame is in mei 2017 gestart door Alexander de Wit. Infinity Frame is gespecialiseerd in editen, filmen, audio, animatie en advies op het gebied van audiovisuele media. Wij zijn een betrouwbare partij en denken met u mee om uw wensen te vertalen naar een mooi eindproduct

Van Dongen piano’s (Pianostemmer & Technicus)
Coen van Dongen is gecertificeerd pianostemmer voor Dordrecht en omstreken. Ook is hij gespecialiseerd in reparaties en revisies van piano’s en vleugels.