fbpx

Serie B

“Een mooie (starters)cajon voor een instapbudget”

B serie           Van € 70,00 nu voor slechts € 65,00 incl. 21%btw

Deze cajons zijn gemaakt van 9mm berken multiplex met een voorblad van 3mm berken multiplex. De klank van de bas en de snare kleurt als 1 geheel, met een redelijk felle snareklank. De resonantiefrequentie van de B serie cajons ligt redelijk hoog in vergelijking met de andere 2 series. Ze klinken erg levendig en hebben een prima bas-snare verhouding. De B serie komt in 2 kleuren: Mat zwart met kolonial teak voorblad, of kolonial teak met naturel eiken voorblad.

Voor de huidige modellen kunt u bij mijn marktplaatsadvertenties kijken. Geluidsfragmenten en videobeelden zijn hier te vinden. Voor meer informatie of een afspraak om langs te komen en de verschillende modellen uit te proberen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Pinapparaat aanwezig!

Het is ook mogelijk om de cajons te verzenden met Track en Trace. De verzendkosten zijn € 12,95 inclusief 21% btw. Neem daarvoor contact op via mail (info@mcmouthaanmusic.nl), telefoon/WhatsApp (0640943680) of het contactformulier. Ik zorg dat u een factuur krijgt, en na ontvangst van betaling wordt de cajon binnen 3 dagen verzonden.

Eventuele retourkosten zijn voor de koper. Bekijk hier de volledige algemene voorwaarden voor de cajonverkoop.

Draagtas Cajon

Draagtas cajon                    € 19,95 incl. 21% btw

Naast de unieke cajons van McMouthaan Music, zijn bij ons ook stevige padded draagtassen voor cajons te verkrijgen! Deze tassen zijn geschikt om op de rug te dragen, over de schouder te hangen en in de hand mee te nemen. In combinatie met de aankoop van een cajon is de draagtas slechts € 16,95.

Afmetingen (H x B x D): 50 x 34 x 34 cm

Het is ook mogelijk om de draagtassen te verzenden met Track en Trace. De verzendkosten zijn € 7,95 inclusief 21% btw. Neem daarvoor contact op via mail (info@mcmouthaanmusic.nl), telefoon/WhatsApp (0640943680) of het contactformulier op mijn website. Ik zorg dat u een factuur krijgt, en na ontvangst van betaling wordt de draagtas binnen 3 dagen verzonden (mits op voorraad).

  • “De cajon bevalt prima. Super blij ermee. Gekocht als kerstkado voor mijn muzikale zoon voor in onze muziekkamer, naast de piano en gitaren. De klank is waanzinnig goed. Het voorblad is erg responsief en de bas blaast letterlijk en figuurlijk de kamer in. Esthetisch is ie ook zeer fraai - hij wordt zelfs 'gedoogd' in de woonkamer. 😉 (02-01-2020)
    Mark
    Cajon klant
  • Ik ben zeer tevreden. De verpakking was in mijn ogen prima voor het doel. De cajon is in ieder geval ongeschonden aangekomen. En hij klinkt heeeeeel goed…de bas is prachtig en de snaren klinken ook zeer naar wens. (02-05-2019)
    Marc
    Cajon klant