fbpx

Piano Select

“Piano & Vleugel occasions”

Naast McMouthaan Music ben ik ook eigenaar van Piano Select. Hier kan ik werken aan mijn andere passie: het reviseren van akoestische piano’s & vleugels!

Piano Select bestaat al 15 jaar! In deze 15 jaar is Piano Select uitgegroeid tot een bedrijf vol passie voor onze instrumenten, en hart voor onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in occasion Yamaha en Kawai piano’s en vleugels. Ons doel is om hoge kwaliteit instrumenten voor een groot publiek betaalbaar te maken.

Wij selecteren enkel instrumenten die technisch in uitstekende conditie verkeren of daar gebracht kunnen worden. In onze werkplaats wordt het instrument met veel aandacht en passie gereviseerd tot het in optimale staat verkeert.

Daarnaast helpen wij graag bij het selecteren van instrumenten die bij uw wensen en budget passen. We nemen daar uitgebreid de tijd voor, laten u alle onderdelen van het instrument zien en vertellen u graag waar u op moet letten bij het aanschaffen van een occasion piano of vleugel. Op deze wijze mochten we al vele enthousiaste kopers aan een mooie piano of vleugel helpen!

Verder bieden we verschillende vormen van aanschaf. Naast een directe koop, is het ook mogelijk om de helft van de piano in termijnen te betalen. Huurkoop is ook een mooie mogelijkheid. Hierbij koop je de piano maar betaal je hem in 60 termijnen. Je bent verplicht het instrument 6 maanden thuis te hebben staan. Mocht het instrument niet bevallen of je startende zoon/dochter de piano niet meer aanraken, mag het instrument terug en komen de resterende maandbedragen te vervallen. Zeker voor (startende) leerlingen is dat een mooie optie!