fbpx

Portfolio

“Muziek en talenten naar een hoger niveau en
breder publiek brengen.”

Werken uit 2020

Coen van Everdingen – Just Say My Name

Na een rustigere periode op muzikaal gebied, heeft Coen van Everdingen weer een prachtige nieuwe single geschreven! Opname en productie door McMouthaan Music. Beluister hem op Spotify, iTunes en bekijk de videoclip op YouTube!

Annelies Witteveen – This Mountain

Weer een toffe cover van Annelies Witteveen, deze keer het nummer ‘This Mountain’ van Faouzia. Beluister de cover op Spotify, YouTube of iTunes.

Annelies Witteveen – Letting go

Een nieuwe mooie cover van Annelies Witteveen. Beluister de cover Letting Go van Dotan door Annelies op Spotify, YouTube of iTunes.

Piano Select – Yamaha C7 uit 1978

In deze video wordt een prachtige Yamaha C7 uit 1978 in beeld gebracht. Een instrument in zeer goede staat, met een prachtige klank. Beeld en geluid door McMouthaan Music.

Annelies Witteveen – Elastic Heart

Een prachtige cover van Annelies Witteveen, zij zingt het nummer Elastic Heart van Sia. Beluister deze cover op oa. Spotify, YouTube of iTunes.

Werken uit 2019

Jimmy & Dennis – Impossible

Jimmy & Dennis zingen in hun nieuwste cover het nummer Impossible van Shontelle. Beluister deze toffe cover hier.

Jimmy & Dennis – Chandelier

Deze keer coveren Jimmy & Dennis het nummer Chandelier van Sia. Beluister deze gave cover hier.

Dens Beek – Come Back To Me

Een nieuwe zelfgeschreven single van Dens Beek! Een eerlijk en puur nummer, met een bijzonder mooi opnameproces. Beluister deze single oa. op Spotify, iTunes of YouTube.

Jimmy & Dennis – Breathin

Een nieuwe toffe cover van Jimmy & Dennis, deze keer het nummer Breathin van Ariana Grande. Beluister hem hier.

Jimmy & Dennis – Take me to church

Een nieuwe cover van Jimmy & Dennis, deze week het nummer ‘Take me to Church’ van Hozier. Beluister deze toffe cover hier.

Piano Select – Genio Essence Silent systeem (in een Yamaha U3H)

In deze video wordt het Genio Essence Silent systeem in beeld en geluid gebracht. Bekijk de video hier.

Jimmy & Dennis – Someone You Loved

De eerst cover van Jimmy & Dennis, het nummer Someone You Loved van Lewis Capaldi. Productie door McMouthaan Music. Luister deze toffe cover hier!

Dens Beek – February 3rd

Een krachtige nieuwe single van Dens Beek! Door McMouthaan Music gearrangeerd en geproduceerd. Beluister het nummer oa. op Spotify, YouTube en iTunes.

Piano Select – Zelfspelende piano Yamaha YM11SXGZ

Een zelfspelende Yamaha YM11SXGZ voor Piano Select in beeld en geluid opgenomen door McMouthaan Music. Bekijk de video hier.

Piano Select – Yamaha C3 uit 1968

Een prachtige Yamaha C3 uit 1968 in beeld en geluid opgenomen door McMouthaan Music in opdracht voor Piano Select. Bekijk de video hier.

McMouthaan Music – We gaan beginnen

Een energiek nummer van McMouthaan Music om de muziekles mee te beginnen! Met vocals van Thiago Klijnsma (Bekend van o.a New Musical Star), en een toffe filmproductie van Infinity Frame! Nu o.a. op Youtube, Spotify, iTunes.

Werken uit 2018

Dens Beek – Love Ain’t Here

De 2e zelfgeschreven single van Dens Beek is uit! Gearrangeerd en geproduceerd door McMouthaan Music. Beluister deze heerlijke single op Spotify, iTunes, Google Play Music of YouTube!

Coen van Everdingen – It’s Been

Een nieuwe single van Coen van Everdingen! Zelf nam hij zijn zang en piano op, de verdere  productie is gedaan door McMouthaan Music. Beluister hem nu op Spotify, iTunes/Apple Music of Google Play Music!

Dens Beek – Guilt

Het eerste zelfgeschreven nummer van Dens Beek! Gearrangeerd en geproduceerd door McMouthaan Music. Luister dit indrukwekkende nummer op Spotify, iTunes, Google Play Music of YouTube.

Studiosessies leerlingen 2018

De jaarlijkste studiosessies van de leerlingen van McMouthaan Music! Naast hun eigen instrument heeft elke leerling een gratis pakket met piano en gitaar die ik erbij opneem, en kunnen ze extra er instrumenten/een eenvoudige videoclip erbij kopen. Bekijk en beluister de studiosessies hier.

Dens Beek – Runaway

Dens Beek covert Runaway van Aurora, geproduceerd door McMouthaan Music. Luister deze gave cover hier!

Edward Holster – High Hopes

Deze cover van het nummer High Hopes van Kodaline door Edward Holster en Cees van den Toren is geproduceerd door McMouthaan Music, in samenwerking met Infinity Frame voor de videoclip. Klik hier om te beluisteren.

Dens Beek – Sorry

Deze cover van het nummer Sorry van Kensington door Dens Beek is geproduceerd door McMouthaan Music. Luister hem op YouTube of Spotify.

Werken uit 2017

Soundtracks Kerstsingin 2017; Onvoorstelbaar

Naast alle arrangementen en de uitvoering van de kerstsingin in de Oude Kerk in Zwijndrecht heeft McMouthaan Music ook soundtracks gemaakt voor onder de toneelteksten. Klik hier om te beluisteren.

Coen van Everdingen – Love and Life

CD-album met eigen nummers van Coen van Everdingen. Coen nam thuis zelf zijn zang, gitaar, en de drums met zijn broertje op. Alle toegevoegde instrumenten zijn gearrangeerd en opgenomen door Markes Mouthaan. Ook is het hele album gemixt en gemasterd door McMouthaan Music. Voor het nummer ‘I don’t want to’ met videoclip, klik hier. Voor meer informatie of bestellen van deze CD, klik hier.

Studiosessies leerlingen 2017

De jaarlijkse studio-opnames van de leerlingen van McMouthaan Music. Klik hier om alle opnames te beluisteren.

Werken uit 2016

Studiosessies leerlingen 2016

De jaarlijkse studio-opnames van de leerlingen van McMouthaan Music. Klik hier om alle opnames te beluisteren.