fbpx

Serie M

“Het versterkende karakter van berkenhout gecombineerd met het droge geluid van MDF”

M serie – € 85,00 incl. 21%btw

Deze cajons zijn gemaakt van 9mm berken multiplex met een voorblad van 4mm MDF. Het MDF voorblad zorgt voor een lager- en drogere klank. Dit maakt deze serie erg geschikt voor bijvoorbeeld studiosessies. De M serie heeft een diepere basklank, en een rustige snare. De frequentie van de bas en de snare liggen bij deze cajons ook het verst uit elkaar. De M serie is verkrijgbaar in blackwash met mat zwart voorblad.

U kunt de cajons vanaf dit moment online bestellen in de webshop van Piano Select! Piano Select is ons andere familiebedrijf en tevens de locatie waar we de cajons produceren en verkopen. U bent ook van harte welkom om de cajons te komen uitproberen. Zoekt u een specifieke klank/reactie in een cajon, dan raden wij aan om langs te komen in onze showroom. Binnen eenzelfde serie kan de klank net iets verschillen. Ook elk meubel is net anders, en omdat we ze zelf bouwen kan een meubel soms wat oneffenheden hebben in vergelijk tot een fabrieksmatig geproduceerde cajon. Wilt u toch online bestellen en een digitale indruk vooraf? Neem contact met ons op voor een video van de beschikbare modellen.

Draagtas Cajon

Draagtas cajon                    € 22,- incl. 21% btw

Naast de unieke cajons van McMouthaan Music, zijn bij ons ook stevige padded draagtassen voor cajons te verkrijgen! Deze tassen zijn geschikt om op de rug te dragen, over de schouder te hangen en in de hand mee te nemen.

Afmetingen (H x B x D): 50 x 34 x 34 cm

  • “De cajon bevalt prima. Super blij ermee. Gekocht als kerstkado voor mijn muzikale zoon voor in onze muziekkamer, naast de piano en gitaren. De klank is waanzinnig goed. Het voorblad is erg responsief en de bas blaast letterlijk en figuurlijk de kamer in. Esthetisch is ie ook zeer fraai - hij wordt zelfs 'gedoogd' in de woonkamer. 😉 (02-01-2020)
    Mark
    Cajon klant
  • Ik ben zeer tevreden. De verpakking was in mijn ogen prima voor het doel. De cajon is in ieder geval ongeschonden aangekomen. En hij klinkt heeeeeel goed…de bas is prachtig en de snaren klinken ook zeer naar wens. (02-05-2019)
    Marc
    Cajon klant