fbpx

Serie S

“Een verfijnd handgemaakt instrument met vele klankmogelijkheden en een groot dynamisch bereik”

S serie – € 95,00 incl. 21%btw

Deze cajons zijn gemaakt van 12mm berken multiplex, met een voorblad van 3mm berken multiplex en een achterkant van 4mm berken multiplex. Deze cajons hebben een diepe bas en levendige snareklank. Daarnaast heeft de S serie het grootste dynamisch bereik, en meest verschillende klanken die je eruit kan halen. Ook met brushes is deze cajon het mooiste in vergelijking met de B en M serie door zijn diepe klanken en variatie aan klanken. De S serie komt in 2 kleuren: Mat zwart met kolonial teak voorblad, of kolonial teak met naturel eiken voorblad.

U kunt de cajons online bestellen in de webshop van Piano Select! Piano Select is ons andere familiebedrijf en tevens de locatie waar we de cajons produceren en verkopen. U bent ook van harte welkom om de cajons te komen uitproberen. Zoekt u een specifieke klank/reactie in een cajon, dan raden wij aan om langs te komen in onze showroom. Binnen eenzelfde serie kan de klank net iets verschillen. Ook elk meubel is net anders, en omdat we ze zelf bouwen kan een meubel soms wat oneffenheden hebben in vergelijk tot een fabrieksmatig geproduceerde cajon. Wilt u toch online bestellen en een digitale indruk vooraf? Neem contact met ons op voor een video van de beschikbare modellen.

Draagtas Cajon

Draagtas cajon                    € 22,- incl. 21% btw

Naast de unieke cajons van McMouthaan Music, zijn bij ons ook stevige padded draagtassen voor cajons te verkrijgen! Deze tassen zijn geschikt om op de rug te dragen, over de schouder te hangen en in de hand mee te nemen.

Afmetingen (H x B x D): 50 x 34 x 34 cm

  • “De cajon bevalt prima. Super blij ermee. Gekocht als kerstkado voor mijn muzikale zoon voor in onze muziekkamer, naast de piano en gitaren. De klank is waanzinnig goed. Het voorblad is erg responsief en de bas blaast letterlijk en figuurlijk de kamer in. Esthetisch is ie ook zeer fraai - hij wordt zelfs 'gedoogd' in de woonkamer. 😉 (02-01-2020)
    Mark
    Cajon klant
  • Ik ben zeer tevreden. De verpakking was in mijn ogen prima voor het doel. De cajon is in ieder geval ongeschonden aangekomen. En hij klinkt heeeeeel goed…de bas is prachtig en de snaren klinken ook zeer naar wens. (02-05-2019)
    Marc
    Cajon klant