fbpx

Workshops

“Het plezier van het maken van muziek combineren met
een basis waarmee je zelf aan de slag kunt gaan”

Drum- en percussie

Ik bied verschillende workshops aan voor individuen of voor meerdere personen. Deze zijn voor alle leeftijden. De verschillende workshops zijn:

 • Workshop cajon/ritme van ±40 minuten
  Tijdens deze workshop krijg je uitleg over ritmes, over de cajon, en gaan we vooral veel meespelen met muziek. Geschikt voor alle leeftijden. Ook mogelijk voor meerdere personen, neem dan contact op voor een mooie prijs. Klik hier voor korte fragmenten om een impressie te krijgen van enkele nummers die we in de workshop zouden kunnen behandelen.
 • Een lessenserie van 5 lessen van 30 min op cajon (max 2 personen)
  Deze lessenserie zal bestaan uit 5 lessen. De eerste les gaan we aan de slag met de basis van het cajonspelen, en behandelen we de muziektheorie over het noteren van ritmes. Deze les pijl ik ook het niveau en bespreken we welke richting je op wil met deze paar lessen. Na de eerste les ga ik op zoek naar bijpassende nummers voor het doel wat we gesteld hebben de eerste les, in de richting en stijlen die de leerling heeft aangegeven. Zo krijg je een lessenserie op cajon precies op maat.

Klik hier voor de tarieven van de workshops.

Overige workshops

Naast de vormen van drum-en percussie workshops zoals hierboven beschreven zijn er meerdere andere workshops mogelijk. Bent u op zoek naar een leuke, inspirerende en vooral muzikale workshop voor 1 persoon of voor een grotere groep, neem dan vooral contact op om samen de mogelijkheden en ideeën te bespreken! Zeer geschikt voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Voorbeelden van workshops:

 • Workshop waarbij we aan de slag gaan met ritme op cajons en ritme instrumenten
 • Workshop waarbij we op verschillende instrumenten binnen een uur als een bandje samen spelen
 • Workshop met boomwhackers
 • Workshop muziektheorie met praktijk voor groep muzikanten
 • Workshop met improvisatie
 • Workshop met bodypercussie